Menu

Een goede vakantie gewenst!

Het is weer vakantietijd en ook wij gaan even genieten van onze welverdiende rust. De praktijk is dan ook gesloten van 19 juli t/m 9 augustus. Mocht je acute klachten hebben, wil ik je doorverwijzen naar collega’s in de regio.

 

Hier een paar tips om een zo klachtenvrije mogelijke vakantie te hebben:

  1. Let op wat je eet en drinkt. Is het drinkwater wel veilig, is de salade gewassen met drinkbaar water, verdragen mijn darmen dit eten wel?
  2. Zorg voor genoeg beweging. Maak een wandelingetje na het eten, loop even een boulevard af of speel even met de kinderen.
  3. Zorg voor een goede nachtrust. Neem maatregelen tegen muggen, zorg voor goede bedden en neem eventueel oordoppen mee.
  4. Let op met zwembadwater. In sommige landen hanteert men andere richtlijnen voor schoon zwemwater. Dit kan zorgen voor oorontsteking. Neem zo nodig oordopjes mee waarmee je geen water in je oren krijgt.
  5. Als je gaat vliegen neem een lekker nekkussen mee. Zorg goed voor je oren in het vliegtuig. Door de veranderende luchtdruk kan je last krijgen van je oren. Neem speciale oordopjes mee of kauw op kauwgom en neem eventueel van tevoren neusspray.

 

Dan wens ik je een hele fijne vakantie en tot ziens in de praktijk!
Noah

WhatsApp chat