Menu

Nieuwe locatie OSTEONOAH in Harderwijk

Vanaf januari is OSTEONOAH verhuisd naar de Johanniterlaan 4-I in Harderwijk. Osteopaat Noah André is blij met deze nieuwe locatie en de sfeervol ingerichte behandelruimte: “Hier kan ik meerdere dagen per week werken, dat kon op het oude adres niet. Nu kan ik meer cliënten helpen naar een betere gezondheid!”

Osteopaten Harderwijk
Dat steeds meer mensen hun weg vinden naar de osteopaat merkt hij goed. Er worden zelfs cliënten doorgestuurd door andere osteopaten in Harderwijk, omdat deze de cliëntenstroom niet meer aankunnen. Door de verhuizing hoopt Noah dit gat op te vullen.

Welke klachten behandelt een osteopaat?
Cliënten weten hem te vinden voor klachten zoals rug- en nekklachten, gewrichtsproblemen, orgaanklachten, hoofdpijn en sportletsels. Een osteopaat verhelpt niet alleen de klacht, maar kijkt ook naar de oorzaak hiervan. Na een uitvoerig vraaggesprek brengt de osteopaat, via een grondig onderzoek, alle lichamelijke blokkades die met de klacht verband houden in kaart. Door blokkades en bewegingsbeperkingen op te heffen ben je weer in staat om (pijn)vrij te bewegen en kan het lichaam herstellen.

Gratis inloopspreekuur osteopaat
Een gratis inloopspreekuur maakt het mogelijk om vrijblijvend advies te krijgen over eventuele klachten. Boekingen zijn hier te maken via de website. OSTEONOAH is ook te bereiken via info@osteonoah.nl, Whatsapp of 06 – 44 96 47 30.

WhatsApp chat